Äänikirjat

Henkien Kirja – Allan Kardec

Henkien Kirjaan tutustumisen jälkeen sinulla ei tule olemaan enää syytä pelätä kuolemaa. Henkien Kirja antaa sinulle vastaukset lähes kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla kunkin sielun alkuperästä, luonteesta ja kohtalosta maan päällä ja myös muissa maailmoissa. Se myös käsittelee Jumalaa, luomista, moraalisia lakeja, Henkien luonnetta ja niiden suhteita ihmisten kanssa. Kirja sisältää vastaukset, jotka useat meediot sanelivat Jumalaa rakastavilta korkeammilta Hengiltä.
Kuuntele tämä kirja

Evankeliumi Spiritismin Mukaan – Allan Kardec

Evankeliumi Spiritismin Mukaan syventyy spiritistisen opin moraaliseen näkökulmaan. Se tulkitsee Jeesuksen elämänohjeita, antaa niihin loogisen selityksen ja liittää niihin kunkin aihepiirin mukaisia kommunikointeja. 

Kristuksen moraali evankeliumin mukaan on tie varmaan kehitykseen ja onnellisuuteen kaikkien ihmisten kohdalla. Teos soveltuu yleismaailmalliseksi moraaliseksi ohjeeksi elämän kaikkiin hetkiin. 
Kuuntele tämä kirja⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Taivas ja Helvetti – Allan Kardec

Tässä teoksessa Allan Kardec käsittelee jumalallista oikeudenmukaisuutta spiritistisen opin näkökulmasta. Ensimmäinen osa sisältää eri uskonkäsityksiä vertailevan analyysin koskien taivasta ja helvettiä, enkeleitä ja paholaisia, rangaistuksia ja palkitsemisia. Kirja perehdyttää lukijaa myös ikuisten rangaistusten oppiin ja osoittaa sen mahdottomuuden luonnon lainalaisuuksiin perustuen.
Kuuntele tämä kirja⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Itsemurha – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 
Syyt ja seuraukset – Richard Simonetti

”mikäli elämä rajoittuisi ainoastaan kehdon ja haudan välille, silloin itsemurha olisi loistava ratkaisu maanpäällisiin kipuihin ja ongelmiin.Tosiasia kuitenkin on, että olemme kuolemattomia. Siellä tulemme vastaamaan niiden tekojemme seurauksista, joita olemme saaneet aikaan elämässämme ja kehossamme…”
Kuuntele tämä kirja⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kuka pelkää kuolemaa? – Richard Simonetti

”Kuolemaa käsittelevillä luonnoillani minulle esitettiin toistuvasti kysymyksiä itsemurhasta, äkillisestä kuolemaan johtavasta onnettomuudesta, lasten kuolemasta, elinten lahjoituksesta, polttohautauksesta, eutanasiasta, abortista, varomattomuuden aiheuttamasta kuolemasta, erilaisista kuolemaan johtavista riippuvuuksista, kuoleman ennakkoaavistuksista sekä siitä, kuinka sielu oikein irtaantuu ruumiista, jne." 

"Näin syntyi ajatus tämän teoksen kirjoittamisesta keskittyen yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. Tämä teos on erään tyyppinen kuolemaa käsittelevä alkeistietokirja. Se sisältää kaikille kiinnostavaa tietoa uskonnosta riippumatta, koska ei ole ketään, joka läpikävisi elämän ilman, ettei joutuisi kuoleman kanssa tekemisiin joko suoranaisesti tai välillisesti. Tulisin hyvin onnelliseksi, jos tämä alkeistieto-opus auttaisi jotakuta hälventämään kuolemaan liittyvät pelkonsa ja epäilyksensä. Näin tulee tapahtumaan, kun ymmärtää paremmin, että kuolema ainoastaan palauttaa meidät täältä tuonpuoleiseen (Henkien) maailmaan.” 
– Richard Simonetti
Kuuntele tämä kirja

Lapsemme ovat henkiä – Herminio C. Miranda

"Lapsetkin ovat laajan kokemuspohjan omaavia henkiä, joilla voi olla suurempi älyllinen kapasiteetti ja laajempi kulttuurin tietämys kuin meistä monella. Ruumiillisen elämän ensimmäisten vuosien ongelmat johtuvat vain siitä, että he opettelevat käsittelemään pieniä kehojaan maan päällä. Ne ovat valmiita toimimaan täydellä teholla vasta aikuisiässä. Lapsi on harvoin täysin ventovieras ihminen, jonka polku ei ole koskaan aikaisemmin risteytynyt omasi kanssa. Älä unohda, että myös sinä itse olet jälleensyntynyt henki.”
– Herminio C. Miranda
Kuuntele tämä kirja