CHICO XAVIER 

MAAN JA TAIVAAN VÄLILLÄ

ELÄMÄÄ HENKIMAAILMASSA 

Tämä upea ja koskettava tarina sydämestä tulleen rukouksen aikaansaamasta toiminnasta. Tämä on kertomus siitä, miten rukous todella toimii.

Jälleen kerran voimme todentaa Andre Luizin ja muiden valonhenkien toimintaa elämän kahdella tasolla.  Saamme seurata heidän uupumatonta ja rakkaudellista uurastustaan auttaakseen kirjan henkilöitä ja vastaavasti myös meitä selviämään elämässä vastaan tulevista myllerryksistä; tunteista, jotka häiritsevät jopa päivittäin; perheen toimintahäiriöistä; mustasukkaisuuden piinasta; kamppailuista moraalisen edistyksen puolesta; elämän onnellisuudesta.

Miten Amaron, Zulmiran, Odilan, sekä muiden henkilöiden edellinen elämä 1850-luvulla Paraguayssa vaikutti heidän nykyiseen elämäänsä noin sata vuotta myöhemmin Rio de Janeirossa?  Kuinka joskus meidät pakotetaan tutkimaan maanpäällistä matkaamme, jotta voimme ymmärtää menneisyyttä, josta nykyhetkemme on peräisin, ja kuinka hyvät henget auttavat meitä kohtalomme uudelleenjärjestelyssä?

”Me kaikki olemme toistemme velallisia…!  Tuhat sidettä sitoo sydämemme toisiinsa.  Täydellistä paratiisia ei toistaiseksi ole olemassa heille, jotka palaavat maapallolle, kuten ei myöskään ole kattavaa kiirastulta kenellekään ihmispyörteistä palaavalle!  Rakkaus on jumalallinen voima, joka ravitsee meitä elämän jokaisella alueella, ja on meidän paras voimavaramme.  Polku henkiseen nousuun on kuin Jaakobin visioimat tikkaat, jotka lähtivät maasta ja ulottuivat taivaaseen…”

Tuotetiedot: Pehmeäkantinen, 314 sivua.