Kirjailijat 


Allan Kardec 

Hippolyte Léon Denizard Rivail syntyi Lyonissa, Ranskassa, 1804.  Hän sai koulutuksensa yhdessä tuon ajan merkittävimmistä oppilaitoksista – maineikkaassa Johan Heinrich Pestalozzin Instituutissa, Sveitsissä. Siellä hän hankki monikulttuurisen, avoimen ajattelutavan ja oppi kokeellisen menettelytavan ja oppi kokeellisen menetelmän soveltamisen tutkimuksiinsa.  Hän oli arvostettu opettaja, useiden kirjojen kirjoittaja sekä arvossapidettyjen yhteisöjen jäsen. Hänellä oli merkittävä vaikutus Ranskan ja Saksan opetusjärjestelmän uudistamisessa.
Näytä lisää... 


Francisco Xavier

Francisco ”Chico” Cândido Xavier syntyi 2. huhtikuuta 1910 Pedro Leopoldon kaupungissa Brasiliassa, jossa hän asui joulukuuhun 1958 asti. Tämän jälkeen hän muutti asumaan Uberabaan Minas Geraisin osavaltioon. Hänen kanavoitu kirjallinen tuotantonsa käsittää 412 kirjaa, joista 87 on kustantanut Brasilian Henkiopin Liitto (FEB). 
Chico työskenteli lakkaamatta meediona ja tuli tunnetuksi kaikkein antautumuksellisimpana työntekijänä henkisellä alalla, kuin myös mediumistisesta aktiivisuudestaan.
Näytä lisää...


Divaldo Franco

Divaldo Pereira Franco syntyi 5. toukokuuta 1927 Feira de Santanan osavaltiossa Brasiliassa. Hän on tunnettu sekä rakastettu puhuja ja meedio, joka tuo lohdutusta ja toivoa Kristuksen ja henkiopin opetusten kautta. 
Meediokykynsä avulla Divaldo on kanavoinut yli 200 teosta, joista 58 on kirjoitettu hänen oppaansa Joanna de Angeliksen sanelemana. 
Näytä lisää...


Richard Simonetti

Richard Simonetti syntyi 10. lokakuuta 1935 Baurússa, São Paulon osavaltiossa Brasiliassa ja kuoli 3. lokakuuta 2018. Hän kirjoitti yli 40 kirjaa ja toimi lukuisten spiritismin elämänkatsomusta esille tuovien lehtien (Reformador, O Clarim, The Spiritist Newspaper) kolumnistina. Lisäksi hän erottui vuosikymmenien ajan hyvin arvostettuna (ja rakastettuna) luennoijana. 
Näytä lisää... 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Jaider Rodrigues de Paulo 

Jaider Rodrigues de Paulo valmistui lääkäriksi Brasiliassa Belo Horizonten yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta erikoisaloinaan psykiatria, homeopatia ja sairaalan johtaminen. Hän on yksi Minas Geraisin lääketieteellis-spiritistisen yhdistyksen AMEMG:in perustajajäsenistä. Toimittuaan kyseisen yhdistyksen johdossa 21 vuoden ajan hän on nykyisin sen kunniapuheenjohtaja. Hän on työskennellyt vuosikymmenten ajan psykiatrisessa sairaalassa Hospital Espírita André Luizissa apulaislääkärinä sekä johtavana ylilääkärinä.  
Näytä lisää...


Herminio C. Miranda

Hermínio Corrêa de Miranda, kirjailijanimeltään Herminio C. Miranda syntyi 5. tammikuuta 1920 Volta Redondassa, pikkukaupungissa lähellä Rio de Janeiroa, Brasiliassa. Hän aloitti työskentelyn vuonna 1942 Brasilian suurimmassa teräsyhtiössä Companhia Siderúrgica Nacionalissa ja valmistui kirjanpitäjäksi 1947. 
Näytä lisää... 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Saara Nousiainen

Saara Nousiainen syntyi Suomessa, mutta hänen perheensä muutti Brasiliaan, kun hän oli
vielä vauva. Aina siitä lähtien kun hän oppi lukemaan hänen ja sisarusten velvollisuuksiin kuului lukea päivittäin muutama luku Raamattua. Jotkin Vanhan testamentin kohdat herättivät hänen uteliaisuutensa, kun jotkin toiset taas kauhistuttivat. 
Näytä lisää...⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 


Léon Denis

Léon Denis syntyi 1. tammikuuta 1846 Koillis-Ranskassa. Hänen kotinsa oli vaatimaton, ja siksi jo hyvin nuorena hänen oli pakko osallistua ruumiillisiin töihin. Léon ei osallistunut nuorille tyypillisiin peleihin ja harrastuksiin, vaan hän yritti kouluttaa itseään niin paljon kuin pystyi. Hän luki vakavamielisiä teoksia ja onnistui omalla ponnistelullaan kehittämään älyään. Jo varhaisella iällään hän oli vakava ja pätevä itseoppinut.  
Näytä lisää...⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠