Divaldo Franco

Planetaarinen muunnosvaihe

Ihmiskunta on parhaillaan suuren muunnosvaiheen kynnyksellä, jonka kuluessa maapallomme tulee muuttumaan koetusten ja hyvitysten planeetasta uudistavaksi maailmaksi. Tämä muutosprosessi on ollut osa taivaallista suunnitelmaa jo pitemmän aikaa. Niinpä on luonnollista, että se ei tule tapahtumaan taianomaisesti yhdessä yössä, vaan hitaasti ja asteittain, mutta yhtä kaikki täysin peruuttamattomasti. 

Suuret luonnonkatastrofit, kuten tämän teoksen aiheena oleva Intian valtameren tsunami vuonna 2004, ovat osa tätä prosessia. Niiden tavoitteena on nopeuttaa ihmiskunnan kehitystä poistamalla planeetaltamme rikoksiin sortuneita Henkiä, jotka ovat torjuneet järjestyksen sekä moraalisen ja henkisen kehityksen, joiden toteutumista ne eivät enää pysty viivästyttämään. Nämä Henget tulevat elämään jonkin aikaa toisissa maailmoissa, joissa ne oppivat rakkauden ja hyvyyden lakeja, kunnes kykenevät palaamaan kotiplaneetallemme osallistuakseen ihmiskunnan kehityksen edistämiseen.

Tämä poikkeuksellinen kirja tutustuttaa lukijansa tämän planetaarisen muunnosvaiheen mekanismeihin ja korkeisiin tavoitteisiin. Ne palvelevat kipeästi ja akuutisti tarpeen olevia muutoksia, jotka edistävät kunnioitusta lakeja, etiikkaa ja luontoa kohtaan. Niiden avulla ihminen muuntuu kokonaisvaltaisen ehjäksi olennoksi, joka on tietoinen velvollisuuksistaan Jumalaa, itseään ja muita kohtaan. 

Tuotetiedot: Pehmeäkantinen, 196 sivua.