Allan Kardec

Henkien Kirja

Kun olet lukenut Henkien Kirjan, sinulla ei tule olemaan enää syytä pelätä kuolemaa. Henkien Kirja antaa sinulle vastaukset lähes kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla kunkin sielun alkuperästä, luonteesta ja kohtalosta maan päällä ja myös muissa maailmoissa. Se myös käsittelee Jumalaa, luomista, moraalisia lakeja, Henkien luonnetta ja niiden suhteita ihmisten kanssa. Kirja sisältää vastaukset, jotka useat meediot sanelivat Jumalaa rakastavilta korkeammilta Hengiltä.

Henkien Kirja on virstanpylväs opille, joka on tehnyt syvällisen vaikutuksen huomattavaan osaan ihmiskunnan ajattelua ja elämännäkemystä siitä lähtien, kun sen ensimmäinen ranskankielinen painos julkaistiin vuonna 1857.

Allan Kardecin kirjoja on myyty jo yli 25 miljoonaa kappaletta. Henkien Kirja on jo aikaisemmin käännetty pääkielet mukaan lukien mm. viron, ruotsin, norjan ja venäjän kielille, ja ympäri maailmaa on nykyään tuhansittain ryhmiä, jotka opiskelevat tähän kirjaan koonnettua oppia. Nyt ensimmäistä kertaa tämä materiaali on saatavilla suomen kielellä.

Tuotetiedot: Pehmeäkantinen, 586 sivua.